måndag 21 juli 2014

SHEDO:s sommarträff 2014


I lördags var det SHEDO:s årliga sommarträff i Göteborg! Vi hade supertur med vädret och var ute i flera timmar och hade det mysigt med fika, kubbspel och mycket prat och skratt! Vi hade viktiga samtal kring psykisk ohälsa och så kördes det en frågesport om SHEDO! Tummen upp till våra deltagare som var riktigt kunniga!

Framåt kvällen åt vi middag och satt ute länge och fortsatte med mysiga och viktiga samtal! Senare fick vi även en föreläsning av fina Hannah Parnén som har varit aktiv i SHEDO i många år. Hon berörde så mycket att jag grät :) Vi tittade också på SHEDO:s informationsfilm som kommer ut på dvd inom kort.

Dagen gick så himla fort och plötsligt var klockan tio. Då var det dags att säga hej då till alla fina människor och skånegänget hade en lång resa hem. Vi på SHEDO är så himla glada att det kom så många och för en underbar dag! Vi ser fram emot fler mysiga och viktiga träffar framöver!

Nu går jag på en veckas ledighet, men precis som alltid kan ni skicka in tankar eller texter till blogg@shedo.se eller skriva i vårt kontaktformulär som finns här till höger!
NU: Bilder från lördagen! 

Kram och kärlek från Jessica - Bloggansvarig


Taggat skånegäng tidigt på morgonen!

Kubb och mys i parken!

Jag och Anna rättar svar från SHEDO-frågesporten

Anna och Hannahs visar sin bästa sida!

Mysig middag på kvällen!

Inga kommentarer: