onsdag 30 juli 2014

Jag söker dig som är anhörig!

Igår berättade SHEDO på sin facebooksida om vår anhörigutbildning som kommer hållas i höst i städerna Malmö, Stockholm och Göteborg. Kursen riktar sig till anhöriga till personer med ett självskadebeteende. Kursen i Malmö kör igång redan den 27 augusti och ni kan läsa mer och anmäla er HÄR.

I samband med att detta drar igår söker jag nu personer som är anhöriga till någon med psykisk ohälsa, självskadebeteende och/eller ätstörningar. Jag vill gärna lyfta fram era tankar och berättelser här på bloggen. För vi får inte glömma dem som kämpar tillsammans med någon annan, och jag tror att vi kan finna stöd i varandras historier.

Maila gärna mig på blogg@shedo.se eller skriv i kontaktformuläret här till höger om du är anhörig och vill berätta. För vi är aldrig ensamma. Och alla är vi drabbade, vare sig vi själva har problematiken eller är anhöriga.

Kärlek,
Jessica - Bloggansvarig

1 kommentar:

Ann-Ki sa...

Sådant här gör mig glad att ni anordnar för anhöriga, för visst blir även vi drabbade och behöver förstå och få kunskaper att hantera våra relationer.