måndag 19 augusti 2013

Veckans tema: Om du fick chansen att säga vad du vill till vem som helst inom psykiatrin, vad skulle du säga då?

Skribent: Johanna Hildingsson
 Tema: Vad fungerar bra och vad borde förbättras?
 Redaktör: Johanna Hildingsson

Hej!

Nu var det ganska länge sedan jag skrev här. Jag har haft fullt upp med universitetsstudier, utbildningar hos (H)järnkoll och så är jag involverad i ett nytt projekt som startat i stan där jag bor.

I projektet ska vi, personer med egen erfarenhet av psykisk ohälsa, utbilda personal inom landstings- och kommunpsykiatri utifrån vår egna historia. Vi ska snacka bemötande, fördomar och lyfta fram den aktuella arbetsplatsens framgångsfaktorer för att sedan utveckla dem tillsammans med personalgruppen.

Då vi har hållit på att förbereda inför det här hela våren och funderat på vad vi ska berätta, vad vi tycker är viktigt att lyfta fram och så vidare, har jag blivit nyfiken på vad andra tycker och vad de skulle lyfta fram om de fick chansen.

Så därför blir det veckans tema: Om du fick chansen att säga vad du vill till vem som helst inom psykiatrin, vad skulle du säga då?

Vad skulle du vilja att psykiatrin förbättrade? Vad inom psykiatrin fungerar bra och borde lyftas fram? Maila till blogg@shedo.com och berätta!

I följande inlägg tänker jag berätta lite om vad jag tycker är viktigt inom psykiatrin och vilka faktorer som varit viktiga för mitt tillfrisknande.

Varma hälsningar
Johanna

Inga kommentarer: