fredag 21 januari 2011

Mötet med en prinsessa

Skribent: Emelie Jonsson 
Tema: Om du fick träffa vem som helst 
Redaktör: Elin M. Liljeholm



Om jag fick chansen att träffa vilken person som helst så skulle personen vara ingen mindre än kronprinsessan Victoria. Varför skulle jag vilja träffa henne då, det ska ni få svar på.

Jag har alltid velat träffa henne personligen eftersom hon verkar vara en jordnära person med omtanke för alla runt omkring.
Jag vet inte om det är så, men skulle jag ha chansen att träffa henne kanske jag skulle kunna få veta lite mer, inte bara se det ytliga av henne, utan få se hur hon är privat.
Jag tycker personligen hon är en bra förebild och en stark kvinna som jag ser upp till.

Kronprinsessan betyder någonting för Sverige och jag tror att hon kommer göra ett bra jobb att representera och föra vidare monarkin i Sverige.

Vårat möte skulle vara ett glädjemöte och jag skulle få chansen att se hur Victoria är bortanför kameror och intervjuer. Jag skulle få möjligheten att ställa många frågor som snurrar i mitt huvud.
Hur det egentligen känns att vara en sådan stor del av Sverige, om stressen och kraven är någonting hon lidigt av någon gång under hennes liv osv.

Det finns otroligt mycket frågor som faktiskt snurrar när jag väl börjar tänka, och det skulle vara ett mycket intressant möte att få träffa Sveriges kronprinsessa - jag som alltid själv har drömt om att få bära en tiara på mitt huvud.



1 kommentar:

Johanna sa...

Vilken härlig dröm! :)