fredag 12 september 2014

Välkommen Emma till SHEDO:s blogg!

Hej på er! Som ni kanske vet så är nu våra nya skribenter meddelande och inom den närmsta tiden kommer det rulla in presentationer här på bloggen så att ni får lära känna alla lite bättre! Och såklart, en massa fina texter ifrån dem också! Som det ser ut nu så kommer det vara tio shedoskribenter och vi är såå glada för att så många vill engagera sig och berätta om sina erfarenheter!

Idag presenterar vi Emma och hälsar henne välkommen till att vara shedoskribent 


Jag är 23 år gammal, nyinflyttad Umebo, tidigare från Järfälla utanför Stockholm. Min uppväxt präglades av mobbing, utanförskap, låg självkänsla och väldigt tidigt höga prestationskrav. Mina föräldrars jobbiga skilsmässa väckte ett enormt bekräftelsebehov hos mig. Jag har sen dess gått igenom ätstörningar, självskadebeteenden, depressioner och många långa timmars terapi.

Idag står jag stolt och lycklig på andra sidan. Jag vågar testa och utmana mig själv och söka mina drömmar. Ibland blir det rätt, ibland blir det fel. Just nu läser jag litteraturvetenskap på Umeå Universitet och hoppas att det öppnar nya dörrar för mig. Idag är jag en livsglad typ som gärna läser böcker och gräver ner mig djupt in i soffan med en kopp te och en bra TV-serie. Eller tar en skogspromenad och på vintern måste jag få åka skidor. Jag är också volontär hos Tilia och sitter bland annat i deras stödchatt.

Jag är glad att ha fått möjligheten att skriva för SHEDO och jag hoppas att ni blir inspirerade och stöttade av mina kommande texter.


1 kommentar:

Ida sa...

Så kul med en ume-bo :)