söndag 4 maj 2014

Information om bloggförändringar

Redaktör: Jessica Andersson

Hej alla SHEDO-vänner! Först vill jag be om ursäkt för att bloggen har varit lite annorlunda den sista tiden och att det har varit ganska tomt här.

Vi på SHEDO håller på att jobba med att förändra bloggen, någonting som vi ser fram emot och som vi tror kommer bli jättebra! Men vissa saker måste göras klart innan vi kommer gå ut med förändringen till er. Därför ser den ut som den gör i dagsläget, men håll ut - snart kommer saker förändras och så fort allting är färdigt kommer ni få reda på detta!

Vi är otroligt peppade för det nya, och vi hoppas att ni alla vill hänga med oss i det här! Tillsvidare är ni varmt välkomna att maila in tankar, känslor, texter eller funderingar som rör självskadebeteende och ätstörningar till blogg@shedo.se - Det finns alltså inget speciellt tema just nu utan alla texter som rör självskadebeteende och ätstörningar är varmt välkomna till oss.

Vi finns nu också på bloglovin för att snabbt och enkelt kunna följa oss och automatiskt bli uppdaterade vid nya inlägg. För att följa oss klickar ni HÄR eller i länken till höger! 

Som sagt, vi ser fram emot det nya och hoppas att ni alla vill hänga med oss! 

1 kommentar:

Ann-Ki sa...

Detta verkar spännande... undrar såklart vad det är för förändringar, men tids nog får man vänta och se. Precis som de små barnen som väntar ivrigt på julafton. Kanonbra med en "följ knapp", annars hittade jag själv bloggen på bloglovin och följde den där. Har dock haft ett långt uppehåll ifrån bloggar, men känner att nu är jag åter igen redo.