torsdag 17 oktober 2013

Att ha det mysigt

Skribent: Jessica Ahlbom
 Tema: Höstmys
 Redaktör: Jessica Ahlbom

Av någon anledning har jag alltid tyckt väldigt mycket om hösten. Löven som ändrar färg. Kunna sitta inne en mörk höstkväll och lyssna på regnet utanför. Även om det är mörkt och kallt ute, så finns det guldklimpar man kan ta vara på även under den här tiden. För man kan faktiskt utnyttja det faktum att det är mörkt på kvällarna på ett positivt sätt.
x Gå ut och se löven ändra färg! Ta en promenad i skogen/parken(kanske med kameran?) och se hur otroligt vackert det är när skogen färgas röd.
x Kura ihop dig i soffan med en filt och levande ljus. Titta på en film eller umgås med vänner, samtidigt som du passar på att ordna lite mysstämning med ljus och filtar.
Hösten är ganska mysig ändå. Även om det regnar, är kallt och mörkt, betyder inte det att allt bara är negativt. För visst är det ganska mysigt att sitta inne under en filt och titta på film, med levande ljus som värmer och regnet som smattrar mot fönstret? Kanske med en katt i famnen eller en god vän vid din sida. På hösten har man rätt att ligga i badkaret i flera timmar, bara för att det är så otroligt skönt att bara vara där. ta vara på den här årstiden istället för att se allting som är negativt. Blir du deprimerad till hösten är det dessutom ännu viktigare att ta hand om dig själv, och personligen tycker jag att det bästa sättet att ta hand om sig själv på är att ha det riktigt mysigt. Så, passa på att mys riktigt ordentligt nu, så kommer du se att hösten inte är fullt så hemsk som du kanske trodde.

Foto: Privat 

Varma kramar, 
Jessica 

Inga kommentarer: