måndag 14 april 2014

Veckans tema: Alternativ till självskadebeteende

Skribent: Jessica Andersson
 Tema: Alternativ till självskadebeteende
 Redaktör: Jessica Andersson

Hej vänner! Nu är vi redan inne på påskveckan! Mysigt tycker jag då det betyder en bit in på april och en vecka med familj och vänner för min del. Och er såklart!

Den här veckan tänkte jag att vi skulle prata om olika alternativ som finns till självskadebeteende. Vad man kan göra istället för att skada sig själv. Varför man skadar sig själv beror på olika saker, alla har vi en egen historia och ett eget mående. Men vad kan man göra för att stå ut med ångest och starka känslor eller bara stå ut med livet utan att göra sig själv illa? Trots att vi skadar oss av olika anledningar så har vi alla en sak gemensam - det finns andra sätt. Det går att stå ut och klara livet utan att göra sig själv illa, även om det inte alltid känns så när man är mitt uppe i det.

Har du några tankar, tips eller idéer kring vad man kan göra istället för att vara självdestruktiv när livet gör ont? Maila gärna in dessa till blogg@shedo.se så publiceras just dina ord under veckan! Kom ihåg att dina erfarenheter och tankar kan hjälpa någon annan.

Kram och kärlek!

Inga kommentarer: