tisdag 9 mars 2010

Nya redaktörer sökes!

Skribent: Amanda Duregård
Redaktör: Josefine Eriksson
Shedos blogg har under de sex senaste månaderna drivits av Lisa Isaksson (samordnare och red), Amanda Duregård (red), Josefine Eriksson (red), Therese Björck (red) och Hanna Karlsson (layout och administrering). Under redaktörsperioden har vi haft en rullande schema med ansvar över bloggen och med hjälp av Shedos och Zebraforums medlemmar knutit an till nya teman, t.ex. "Sorg och psykiatri", "Från sjuk till frisk - positivt men ändå en kris?", "Vilka faktorer har styrt ditt tillfrisknande?" och "Andrum".

En del har hänt under halvåret för bloggen, framförallt har en överflyttning till wordpress istället för blogspot diskuterats och planerats, en överflyttning som i dagsläget inte ägt rum men är praktisk möjlig att genomföra. Bloggen har i fortsatt Shedo-anda inriktats till att lyfta fram positiva händelser för att inge hopp och kämpaglöd men också diskuterat många erfarenheter som finns med personer som har kämpat/kämpar mot ätstörningar och självskadebeteende.

Från och med v. 16 (19/4) är nuvarande redaktörperiod till ända och bloggen letar nu nya eldsjälar till en blogg som har möjlighet att inge hopp och stärka läsarna både med redaktörernas och skribenternas hjälp. För att vara redaktör/samordnare/webbadministratör ska du vara medlem i Shedo och vara beredd att sitta i sex månader.

Är du intresserad eller vill du ge förslag på någon ny redaktör, samordnare eller webbansvarig? Maila då blogg@shedo.org och nominera dig själv eller någon annan! Nomineringar tas emot till 30 mars och sedan sker en omröstning där redaktörerna för kommande halvår väljs av Shedos medlemmar. Skriv i mailet vilken post du kan tänka dig!

Vänliga hälsningar,
Shedo-bloggens redaktörer;
Lisa, Amanda, Josefine, Therese och Hanna

2 kommentarer:

Lellan sa...

hej på er.

kan tycka lite att det är onödigt att flytta över till wordpress. förstår inte varför.Vad är det wordpress har som inte blogspot har? blogspot håller dessutom på att utvecklas. Det kommer att nästa bli som wordpress. Varför klydda till det så?

menar inget ont med detta. Undrar bara varför.

Rebecca MW sa...

Ni har gjort ett grymt bra jobb under det här halvåret!! Som SHEDO-medlem är jag tacksam för det - tack!